Sisältöön
Synergia Foxy
 

Synergia Foxy -julkaisujärjestelmässä sivun lisäys, muokkaus ja poisto onnistuu helposti.

 
Synergia Foxy - julkaisujärjestelmä
 

Sivun lisäys

Synergia Foxy -julkaisujärjestelmässä sivu lisätään antamalla sille nimi ja tallentamalla. Sivupohjaan määritetyt oletussisällöt tekevät uuden sivun rakentamisesta nopeaa ja helppoa.

Sivukarttatoiminto löytyy sivun mukana kulkevasta hallintapaneelista. Voit lisätä uuden sivun piilotettuna, jolloin se näkyy julkisella puolella vasta kun se on valmis. Foxy antaa aina lisättäville sivulle selkokielisen URL-osoitteen, mikä osaltaan parantaa hakukonenäkyvyyttä.

 

Esimerkki:

 

Sivun muokkaus ja siirto

Synergia Foxy -julkaisujärjestelmällä voit helposti muokata sivun nimeä, sijaintia ja näkyvyyttä. Sinun ei tarvitse huolehtia hakukoneista, sillä Foxy osaa ohjata käyttäjän oikealle sivulle automaattisesti.

Sivun otsikkoa ja sijaintia voidaan vaihtaa helposti. Synergia Foxy osaa tehdä tarvittavat 301-ohjaukset automaattisesti, joten sivu löytyy aina järjestelmästä - riippumatta tullaanko sivulle suoraan, kirjanmerkin tai Google-haun kautta. Sivu voidaan asettaa julkiseksi tai piilotetuksi, minkä lisäksi sivulle voi asettaa halutessaan julkaisuajankohdan.

 

Esimerkki:

 

Hakukoneoptimointi, SEO

Synergia Foxy -julkaisujärjestelmässä saat annettua hakukoneille tarvittavat tiedot näkyvyyden parantamiseen.

Sivukartan kautta voidaan muokata sivun metatietoja, joilla parannetaan sivun näkyvyyttä hakukoneissa. Voit muokata kunkin sivun kohdalla metaotsikoita, metakuvausta ja URL -osoitetta. Synergia Foxy luo automaattisesti hakukoneiden tarvitsemat robots.txt ja sitemap.xml -tiedostot.

 

Esimerkki:

 

Yksittäisen sivun poisto sivustolta

Synergia Foxy -julkaisujärjestelmässä sivu voidaan poistaa sivukartan kautta. Foxy varmistaa käyttäjältä aina varmuuden vuoksi halutaanko sivu poistaa. Ainoastaan sivut, joilla ei ole alatasoja voidaan poistaa.

Kun sivu poistetaan, sivun sisältö poistuu lopullisesti. Mikäli vierailija tulee hakukoneen tai kirjanmerkin kautta sivulle, näytetään 404-sivu, joka on vapaasti Foxyn kautta muokattavissa. Pidämme tietokannasta varmuuskopiota 5 päivän ajalta, joten vahinkotapauksissa saamme sivukartan palautettua.

 

Esimerkki:

 

Haluatko lisätietoa Foxysta?

Kiinnostuitko Foxysta? Tuliko sinulle kysyttävää järjestelmän toiminnasta? Haluatko pyytää tarjouksen vai kenties tunnukset demosivustollemme? Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!

Web Designer
Matti Hautaniemi

matti.hautaniemi @ mainossynergia.com
puh. 040 724 0806