Sisältöön
Synergia Foxy
 

Synergia Foxy -julkaisujärjestelmällä sisällönhallinta on helppoa, nopeaa ja reaaliaikaista.

 
Synergia Foxy - julkaisujärjestelmä
 

Sivuston sisällönhallinta

Synergia Foxy tekee sisällönhallinnasta yksinkertaista! Kaikki sisältö on muokattavissa suoraan paikallaan helppokäyttöisellä inline -editorilla.

Foxy -sisällön tuottamiseen riittää perustason ATK-taidot. Määrittelemme aina sivustolle räätälöidyt tyylit, joten muokkaajasta riippumatta sivuston ilme säilyy kauttaaltaan yhtenäisenä. Tekemäsi muutokset säilyvät välimuistissa kunnes tallennat tai kumoat muutokset. Sisältö julkaistaan reaaliajassa ilman monimutkaisia julkaisuketjuja.

 

Esimerkki:

 

Kuvan lisäys sivustolle

Foxyssa kuvan tiedosto- tai pikselikoosta ei tarvitse välittää, koska kaikki ladatut kuvat pienennetään automaattisesti sopivaan kokoon. Näin kuva näyttää hyvältä kaikilla käyttölaitteilla ja sen tiedostokoko pienenee huomattavasti.

Kuvat voi ladata inline -editorin avulla suoraan haluttuun paikkaan. Foxyssa ei tarvitse luoda erillisiä kansioita, vaan kaikki ladatut tiedostot siirretään automaattisesti oikeaan kohtaan sivukartassa. Foxyssa on mukana myös helppokäyttöinen kuvanmuokkaustyökalu, jolla kuvia voi mm. rajata, kääntää ja kiertää.

 

Esimerkki:

 

Linkin lisäys

Sivuston sisäiset linkit ja linkitykset toisille sivuille onnistuvat muutamalla napinpainalluksella. Foxyn sivukarttapohjainen materiaalipankki helpottaa PDF-linkin lisäämistä huomattavasti.

Halutun tekstin tai kuvan voi linkittää sivuston sisäisesti yksinkertaisen sivukartta-alasvetovalikon avulla. Ulkoiseen linkkiin tarvitaan ainoastaan kohdesivun osoite. Tiedostolinkitykset onnistuvat valitsemalla haluttu tiedosto omalta koneelta.

 

Esimerkki:

 

Haluatko lisätietoa Foxysta?

Kiinnostuitko Foxysta? Tuliko sinulle kysyttävää järjestelmän toiminnasta? Haluatko pyytää tarjouksen vai kenties tunnukset demosivustollemme? Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!

Web Designer
Matti Hautaniemi

matti.hautaniemi @ mainossynergia.com
puh. 040 724 0806