Sisältöön
Synergia Foxy
 

Synergia Foxy tarjoaa helppokäyttöisen ratkaisun Palvelutietovarannon (PTV) hyödyntämiseen, tehden siitä sopivan julkaisujärjestelmän kaupungeille ja kunnille.

 
Synergia Foxy - julkaisujärjestelmä
 

Palvelutietovaranto

Suomi.fi -palvelutietovaranto on keskitetty tietovaranto johon organisaatiot, joilla on joko käyttövelvollisuus tai käyttöoikeus, tuottavat tiedon tarjoamistaan palveluista ja asiointikanavista.

PTV:n tavoitteena on, että tieto tuotettaisiin jatkossa yhdenmukaisesti yhteen paikkaan, josta sitä voitaisiin hyödyntää eri verkkopalveluissa avoimen OUT -rajapinnan avulla. Kunnat ovat velvoitettuja ilmoittamaan palvelujaan, asiointipisteitään ja palvelukanaviaan koskevat julkiset tiedot suomi.fi-palvelutietovarantoon.

Out-rajapinnan hyödyntäminen Synergia Foxy -julkaisujärjestelmässä

Synergia Foxyn perusperiaatteena on helppokäyttöisyys. Tätä periaatetta noudatetaan myös PTV -integraatiossa. Palvelutietovarantoon viety sisältö voidaan tuoda helposti verkkosivuille.

Rajapinnan avulla vältetään päällekäinen työ. Ominaisuus tuo kaikki halutut tiedot PTV:stä verkkosivustolle muutamalla klikkauksella. Rajapinnasta tuodut tiedot säilytetään välimuistissa 5 minuutin ajan, jolloin tieto on aina synkronoituna Palvelutietovarantoon (eikä kuormita rajapintaa). Tieto on esitetty selkeästi, responsiivisuus huomioiden. Palveluun kuuluvat asiointikanavat löytyvät selkeän haitarin alta. Integraatio säilyttää kotisivun tyylit.

 

Esimerkki:

 

Haluatko lisätietoa Foxysta?

Kiinnostuitko Foxysta? Tuliko sinulle kysyttävää järjestelmän toiminnasta? Haluatko pyytää tarjouksen vai kenties tunnukset demosivustollemme? Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!

Web Designer
Matti Hautaniemi

matti.hautaniemi @ mainossynergia.com
puh. 040 724 0806