Sisältöön
Synergia Foxy
 

Synergia Foxy -julkaisujärjestelmä tarjoaa loogisen ja helppokäyttöisen ratkaisun tiedostonhallintaan.

 
Synergia Foxy - julkaisujärjestelmä
 

Tiedostojen ja kuvien lisäys sivustolle

Synergia Foxy -julkaisujärjestelmässä ei tarvitse luoda kansioita tiedostojen lisäystä varten, koska materiaalipankki toimii sivukartan mukaisesti. Kuvat, PDF:t ja muut tiedostot ohjataan automaattisesti sopiville paikoilleen.

Inline -editorin avulla saat ladattua kuvan tai PDF-tiedoston suoraan sisällön joukkoon muutamalla napin painalluksella. Foxyn materiaalipankki toimii sivukarttapohjaisesti, jolloin lataamasi tiedosto menee automaattisesti oikeaan paikkaan. Muihin julkaisujärjestelmiin verrattuna työvaiheet vähentyvät reilusti, mikä nopeuttaa ja selkeyttää päivitystä.

 

Esimerkki:

 

Tiedoston muokkaus ja poisto sivulta

Mikäli käyttäjällä on riittävät oikeudet, pääsee hän muokkaamaan tiedostoa ja poistamaan tiedoston.

Materiaalipankin kautta voidaan vapaasti vaihtaa esimerkiksi tiedostonimeä, koska Foxy osaa tehdä tarvittavat uudelleenlinkitykset automaattisesti. Tiedoston voi myös korvata, mikä helpottaa usealle sivulle linkitettyjen tiedostojen päivitystä. Tiedostoa ei voi poistaa, mikäli se on käytössä jollain sivulla. Näin varmistetaan ettei tarvittavia tiedostoja häviä järjestelmästä.

 

Esimerkki:

 

Synergia Foxy -julkaisujärjestelmä sisältää oletuksena 1Gb palvelintilaa

Peruskäytössä 1Gb riittää vallan mainiosti, koska automaattisesti piennettävät kuvat eivät juurikaan vie tilaa palvelimelta.

Materiaalipankin kautta näet kuinka paljon tilaa on vapaana. Mikäli tila tulee täyteen, voit joko poistaa turhia tiedostoja manuaalisesti, tai tilata lisää palvelintilaa. Foxyn kautta näet helposti kaikki tiedostot, jotka eivät ole käytössä millään sivulla.

 

Haluatko lisätietoa Foxysta?

Kiinnostuitko Foxysta? Tuliko sinulle kysyttävää järjestelmän toiminnasta? Haluatko pyytää tarjouksen vai kenties tunnukset demosivustollemme? Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!

Web Designer
Matti Hautaniemi

matti.hautaniemi @ mainossynergia.com
puh. 040 724 0806