Sisältöön
Synergia Foxy
 

Synergia Foxy -julkaisujärjestelmässä oikeuksien hallinta on toteutettu yksinkertaisesti: Mikäli käyttäjällä on oikeudet sivulle, pääsee hän sitä muokkaamaan.

 
Synergia Foxy - julkaisujärjestelmä
 

Muokkausoikeudet käyttäjille käyttäjäryhmittäin

Osa käyttäjistä on järjestelmänvalvojia, eli pääkäyttäjiä. Järjestelmänvalvojat pääsevät mm. lisäämään uusia käyttäjiä ja muokkaamaan koko sivustoon vaikuttavia asetuksia.

Synergia Foxyn oikeudet toimivat käyttäjäryhmittäin. Uusia käyttäjäryhmiä voidaan luoda rajattomasti. Kukin käyttäjä voi kuulua yhteen tai useampaan käyttäjäryhmään.

Oikeuksien hallinta

Synergia Foxy -julkaisujärjestelmässä oikeudet asetetaan raksi ruutuun -logiikalla. Järjestelmänvalvoja luo käyttäjäryhmät, sekä antaa ryhmälle muokkausoikeuden sivukohtaisesti.

Mikäli käyttäjäryhmällä on oikeudet tietylle sivulle, pääsee ryhmään kuuluvat käyttäjät muokkaamaan sivua. Käyttäjiä voidaan luoda rajattomasti. 

 

Esimerkki:

 

Haluatko lisätietoa Foxysta?

Kiinnostuitko Foxysta? Tuliko sinulle kysyttävää järjestelmän toiminnasta? Haluatko pyytää tarjouksen vai kenties tunnukset demosivustollemme? Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!

Web Designer
Matti Hautaniemi

matti.hautaniemi @ mainossynergia.com
puh. 040 724 0806