fiilis-alasivu.jpg
 
 
 

Ominaisuudet

Synergia Foxy -julkaisujärjestelmällä hallinnoit verkkosivustoasi helppokäyttöisillä työkaluilla. Päivitykseen et tarvitse muuta kuin internet -yhteyden ja verkkoselaimen. Foxy käyttää nykyaikaisia ja vakiintuneita tekniikoita, joten voimme taata järjestelmän toimivuuden pitkälle tulevaisuuteen. 

Miksi valita Synergia Foxy?

Markkinoilla on kymmeniä eri julkaisujärjestelmiä. Meillä on useiden vuosien kokemus näistä järjestelmistä, ja tiedämme hyvin mitkä ominaisuudet ja puutteet aiheuttavat eniten ongelmia. Synergia Foxy on tehty käyttäjiltä käyttäjille -periaatteella: päivitys tapahtuu loogisesti ja helposti, ilman erillisiä editori -ikkunoita tai hallintapaneeleita. Kaikki sisältö on muokattavissa suoraan paikallaan. Automaattinen tallennus takaa, etteivät päivitykset häviä ennenkuin ne hyväksytään tai kumotaan. Linkit eivät rikkoudu, vaikka vaihtaisit kohdesivun tai -tiedoston url -nimeä. 

Lue lisää ominaisuuksista:

Tuetut käyttöjärjestelmät / selaimet:

Synergia Foxy toimii kaikilla yleisimmillä käyttölaitteilla ja -järjestelmillä. Tarvitset päivittämiseen vain internet -yhteyden ja verkkoselaimen. Voit käyttää päivitykseen myös älypuhelintasi.

Voit käyttää Synergia Foxya seuraavilla selaimilla (versio vähintään):

 

Mainostoimisto
Synergia Oy

Käsityöläiskatu 38
30420 Forssa
puh. 050 355 2271
www.mainossynergia.com

 

Kysy Foxysta

matti-hautaniemi.jpg

Web Designer
Matti Hautaniemi
puh. 040 724 0806
Sähköposti

 
 
 

Ota yhteyttä

 

Jätä tämä tyhjäksi