Sivuston muokkausoikeudet

Sivuston muokkausoikeudet -painike

Täältä voit helposti määritellä mitä sivuja kukin käyttäjäryhmä pääsee päivittämään. Lue lisää käyttäjäryhmistä osiosta Foxy -käyttäjät. Kun annat käyttäjäryhmälle oikeudet sivulle, pääsee ryhmään kuuluvat käyttäjät muokkaamaan sivun sisältöä. Järjestelmänvalvojat voivat muokata kaikkea sivuston sisältöä.

Valitse ensimmäisestä alasvetovalikosta Foxy -käyttäjäryhmä, jonka oikeuksia haluat muokata.

Valitse kieli

Mikäli sivustollasi on useampi kieliversio, valitse kieli. Oikeudet ovat aina kieliversiokohtaisia, eli voit halutessasi luoda käyttäjäryhmät kieliversioittain.

Sivukartta

Voit avata ja sulkea tasoja plus- ja miinuspainikkeilla. Numero sivun nimen jälkeen kertoo moduulien määrän sivulla. Viemällä hiiren numeron päälle, näet mitä moduuleja sivulla on käytössä. Jos ryhmällä on oikeudet sivulle, pääsevät he muokkaamaan myös moduuleja (pois lukien oletussisällöt).

Klikkaamalla ruksia saat asetettua päivitysoikeudet päälle tai pois. Mikäli sivulla on alasivuja, voit halutessasi asettaa kirjoitusoikeudet kaikille alempien tasojen sivuille.

Usein kysytyt kysymykset

En pääse muokkaamaan oikeuksia, miksi?Ryhmällä on muokkausoikeus sivulle, jolle en ole antanut sitä erikseen, miksi?Käyttäjä pystyy muokkaamaan moduulia sivulla, jolle hänellä ei ole oikeutta, miksi?Mitä ominaisuuksia normaaleilta käyttäjäryhmiltä puuttuu?

Haluatko lisätietoa Foxysta?

Kiinnostuitko Foxysta? Tuliko sinulle kysyttävää järjestelmän toiminnasta? Haluatko pyytää tarjouksen vai kenties tunnukset demosivustollemme? Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!