Sivuston asetukset

Sivuston asetukset -painike

Sivuston asetukset -painike avaa alasvetovalikon, josta voit valita Sivuston perusasetukset, 301-ohjaukset tai RSS-syötteet. Alla on esitelty kunkin osion tarkoitus.

Sivuston perusasetukset

Tässä osiossa voit muokata koko sivustoon vaikuttavia ominaisuuksia domainkohtaisesti. Näin esimerkiksi www.yritys.fi ja www.yritys.com voidaan asettaa avautumaan eri kielillä. Valitse ensimmäisestä alasvetovalikosta muokattava domain.

Sivuston otsikko

Sivuston otsikko lisätään automaattisesti kaikille yksittäisille sivuille metaotsikon perään, esimerkiksi Ominaisuudet | Synergia Foxy -julkaisujärjestelmä.

Oletuskieli

Mikäli sivustollasi on useampi kieliversio, voit valita oletuskielen domainkohtaisesti. Kieliversio on käyttäjän vapaasti vaihdettavissa, joten oletuskieli vaikuttaa vain sivulle ensi kertaa saavuttaessa.

Aloitussivu

Voit vaihtaa sivuston aloitussivua domainkohtaisesti. Aloitussivu näytetään kun saavutaan domainin juureen, esimerkiksi www.yritys.fi.

404 -sivu (sivua ei löydy)

Voit vaihtaa 404 -sivun domainkohtaisesti. Tämä näytetään aina kun haettua sivua ei löydy järjestelmästä, koska sivu on esimerkiksi poistettu. 404 -sivu on päivitettävissä täysin muiden sivujen tapaan, joten saat muokata sen mieleiseksesi.

401 -sivu (pääsy kielletty)

Voit vaihtaa 401 -sivun domainkohtaisesti. Tämä näytetään aina kun saavutaan sivulle jolle ei ole lukuoikeutta. Lue lisää kohdasta sivun asetukset. 401 -sivun on päivitettävissä täysin muiden sivujen tapaan, joten saat muokata sen mieleiseksesi.

Oletussivupohja

Voit valita uusille sivuille asetettavan sivupohjan domainkohtaisesti. Yleensä tämä määritellään sivuston rakennusvaiheessa, joten tätä ei tarvitse muuttaa.

Favicon

Voit ladata sivustolle faviconin domainkohtaisesti muodossa PNG, GIF tai ICO. Favicon on selaimen välilehdessä näytettävä pieni kuvake. Kuvan tulee olla joko 16x16 tai 32x32 pikselin kokoinen.

Koodit

Esimerkiksi useat seurantapalvelut vaativat javascript -koodien lisäämistä sivustolle. Tässä osiossa voi lisätä koodeja, jotka vaikuttavat kaikkiin sivuihin. Voit lisätä javascript -koodeja kohtiin:

• -tagin sisään lisättävä koodi
  • heti -tagin sisään lisättävä koodi
  • ennen -tagia lisättävä koodi

Seuraa palveluntarjoajan antamia ohjeita tarkasti! Mikäli tarvitset koodin ainoastaan yhdelle sivulle, hyödynnä sivun asetuksia.

301 -ohjaukset

301 -ohjauksien avulla voidaan ohjata tietty URL -osoite toiselle sivulle. Ohjausten lähtökohtainen tarkoitus on välttää 404 -sivulle päätymistä esimerkiksi sivun siirron tai päivityksen jälkeen. 301 -ohjausta voidaan kuitenkin hyödyntää myös ns. pikalinkkinä etenkin printtimainoksia varten.

Esimerkki:

www.synergiafoxy.com/asetukset voidaan asettaa ohjautumaan sivulle www.synergiafoxy.com/ohjeet/tyokalupalkki/sivuston-asetukset/, jolloin osoite istuu paremmin mainokseen ja on helpompi muistaa.

Voit lisätä uuden ohjauksen Lisää uusi 301 -ohjaus -painikkeesta. Voit muokata valmista ohjausta klikkaamalla sen kohdalla. Voit esikatsella ohjausta esikatselu- painikkeella.

301 -ohjauksen esikatselu -painike

Voit poistaa ohjauksen painamalla ruksia X sen vieressä.

Ohjattava URL

Syötä tähän ohjattava URL -osoite ilman domainia (esimerkiksi kilpailu/). Lopullinen URL -kohta kertoo mikä ohjaus on erikoismerkkien karsimisen jälkeen.

Kohdesivun kieli

Mikäli sivustollasi on useampi kieliversio, voit valita kohdesivun kielen.

Sivu, jolle ohjataan

Valitse alasvetovalikosta sivu johon haluat syöttämäsi URL -osoitteen ohjautuvan.

RSS -syötteet

Sivustolle voidaan lisätä RSS -syötteitä, jotka kuka tahansa voi tilata omaan lukijaansa (esimerkiksi Outlook). RSS -syöte luetaan automaattisesti sitä mukaa kun sivustoa päivitetään. RSS -syötettä käytetään yleensä uutisten ja tapahtumien yhteydessä.

Voit lisätä uuden syötteen Lisää uusi RSS -syöte -painikkeella. Voit muokata olemassa olevia syötteitä klikkaamalla otsikon kohdalla. Voit esikatsella syötettä esikatselu -painikkeella.

RSS -syötteen esikatselu -painike

Voit poistaa syötteen painamalla ruksia X sen vieressä.

Otsikko

Anna RSS -syötteelle otsikko. Otsikko kannattaa olla kuvaava, jotta tilaaja tunnistaa syötteen helposti. Otsikkoon ei lisätä automaattisesti sivuston otsikkoa.

Taulu

Valitse mistä moduulityypistä tiedot haetaan, esimerkiksi categorized_news (Uutispalsta).

Kategoriat

Valitse mitkä kategoriat valitusta moduulityypistä tuodaan. Koska voit luoda kategorioita rajattomasti, voit halutessasi tehdä eri uutiskategorioille omat syötteensä.

Kuinka monta elementtiä tulostetaan maksimissaan

Valitse kuinka monta elementtiä tulostetaan. Elementit tulostetaan uusimmasta vanhimpaan (tapahtumissa lähin tapahtuma ensin).

Usein kysytyt kysymykset

Mistä saan uusia domaineja?Miten saan uusia sivupohjia?Vaihdoin oletussivupohjan, mutta mitään ei tapahdu?Vaihdoin sivuston oletuskieltä, mutta mitään ei tapahdu?Lisäsin javascript -koodin, mutta jotain outoa tapahtui?RSS -syötteet - osiossa taulu -valikossa ei näy mitään?

Haluatko lisätietoa Foxysta?

Kiinnostuitko Foxysta? Tuliko sinulle kysyttävää järjestelmän toiminnasta? Haluatko pyytää tarjouksen vai kenties tunnukset demosivustollemme? Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!