fiilis-alasivu.jpg
 
 
 

Moduulien hallinta

Tässä osiossa voit hallita kaikkia sivustolla olevia moduleita. Valitse ensin alasvetovalikosta moduulin tyyppi. Tämän jälkeen alla oleva lista päivittyy, ja näyttää kaikki ko. tyypin moduulit.

Moduulin otsikko

Tässä kohtaa on moduulin otsikko. Otsikko on se, minkä sinä tai toinen järjestelmänvalvoja on moduulille antanut. Klikkaamalla otsikon kohdalla, pääset suoraan valitun moduulin omaan hallintatyökaluun.

Käytössä sivuilla (kpl)

Tämä kohta näyttää onko moduuli käytössä sivustolla. Jos luku on muu kuin 0, näet kaikki sivut viemällä hiiren luvun päälle. Jos moduuli on käytössä sivustolla, et voi poistaa sitä.

Moduulin poisto

Voit poistaa moduulin lopullisesti käytöstä painamalla X -painiketta listausrivin lopussa. Mikäli poistat moduulin, ei sitä voi palauttaa muuta kuin olemalla meihin samantien yhteydessä.


Usein kysytyt kysymykset

Olen poistanut kaikki tietyn tyypin moduulit. Kun avaan moduulien hallinnan uudestaan, on sinne ilmaantunut uusi moduuli. Miksi?

Et voi poistaa kaikkia tietyn tyypin moduleita. Jos kaikki on poistettu, haetaan moduuli oletusasetuksilla takaisin. Mikäli välttämättä haluat kokonaisen tyypin pois, ota meihin yhteyttä.

Poistin moduulin vahingossa, saanko sen palautettua?

Et. Ota meihin yhteyttä samantien, niin voimme palauttaa sen vielä edellisyön 00:00 varmuuskopiosta.

En pääse moduulien hallintaan, miksi?

Et ole järjestelmänvalvoja.

 

Mainostoimisto
Synergia Oy

Käsityöläiskatu 38
30420 Forssa
puh. 050 355 2271
www.mainossynergia.com

 

Kysy Foxysta

matti-hautaniemi.jpg

Web Designer
Matti Hautaniemi
puh. 040 724 0806
Sähköposti

 
 
 

Ota yhteyttä

 

Jätä tämä tyhjäksi