Logit

Logit -painike

Tällä painikkeella näet mitä muutoksia kukin käyttäjä on tehnyt sivustolla. Logit säilyvät järjestelmässä kolme kuukautta.

Hakuehdot

Rajaa toimintojen mukaan

Voit valita Kaikki, Lisäykset, Muokkaukset tai Poistot. Valinnan jälkeen hakutulokset päivittyvät reaaliaikaisesti.

Rajaa käyttäjien mukaan

Voit valita käyttäjän, jonka tekemät päivitykset haluat nähdä. Valinnan jälkeen hakutulokset päivittyvät reaaliaikaisesti.

Hakusana

Voit antaa vapaamuotoisen hakusanan. Jos haluat esimerkiksi tietää milloin sivu Esittelysivu on poistettu, kirjoita tähän Esittelysivu. Hakutulokset näytetään noin kahden sekunnin viiveellä.

Haluatko lisätietoa Foxysta?

Kiinnostuitko Foxysta? Tuliko sinulle kysyttävää järjestelmän toiminnasta? Haluatko pyytää tarjouksen vai kenties tunnukset demosivustollemme? Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!