Kielet

Kielet -painike

Synergia Foxyn kieliversiot toimivat sivukartan mukaisesti: Jos joku sivu on olemassa oletuskielellä, on se olemassa myös vaihtoehtoisilla kielillä. Painamalla painiketta, aukeaa alasvetovalikko josta voit valita mitä haluat tehdä.

Muokkaa kieliä

Voit lisätä uusia kieliä Lisää uusi kieliversio -painikkeella. Voit muokata valmista kieltä painamalla sen otsikkoa. Voit poistaa kielen X -painikkeesta. Kielelle tulee antaa seuraavat määritteet:

Nimi

Anna kielelle vähintään kaksi merkkiä pitkä nimi. Sivun rakenteesta riippuen kielivalinta näytetään joko nimenä, lippukuvana tai kielikoodina.

Lippu

Valitse lippu. Liput on aakkosissa logiikalla Maa | Maakoodi. Kun lisäät kielen, sivukartta kopioidaan yksi-yhteen muiden kielien kanssa. URL -osoitteeksi asetetaan maakoodi_URL, esimerkiksi en_etusivu. Sivujen nimet jäävät tyhjäksi, joten voit rakentaa kieliversiot valmiiksi ennen niiden julkaisua. Saat kielivalinnan ja navigaation näkyviin antamalla sivuille nimet. Lue lisää kohdasta Sivun asetukset.

Kopioidaan sisältö seuraavasta kielestä

Voit kopioida sisällön haluamastasi kieliversiosta. Jos valitset Ei kopiointia, ainoastaan sivukartta kopioituu. Jos valitset kielen, kaikki sisältö ja moduulit kopioidaan uudelle kielelle. Moduuleille annetaan otsikoksi Kielen nimi / Moduuli, esimerkiksi In english / Uutiset. Muutokset uuden kieliversion sisältöön eivät vaikuta alkuperäiseen kieleen, joten uusi kieli kannattaa lisätä vasta kun alkuperäinen kieliversio on valmis.

Kielen poisto

Voit poistaa kielen X -painikkeesta. Kaikki moduulit säilyvät kuitenkin moduuliarkistossa, josta voit ne erikseen poistaa. Et voi poistaa kieltä, mikäli se on jonkun domainin oletuskielenä.

Usein kysytyt kysymykset

Onko sivukartta yhteneväinen eri kielillä?Voinko asettaa eri kieliversioille eri aloitussivut?Kopioin kielen. Mistä tiedän mitä kieliversiota muokkaan?Haluan vain yhden sivun eri kielille pääsivun lisäksi. Kannattaako minun tehdä kieliversiot?Lisäsin kielen ja annoin sivulle otsikon, mutta en näe kielivalintaa?Saanko pelkät maakoodit kielivalikkoon?

Haluatko lisätietoa Foxysta?

Kiinnostuitko Foxysta? Tuliko sinulle kysyttävää järjestelmän toiminnasta? Haluatko pyytää tarjouksen vai kenties tunnukset demosivustollemme? Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!