Valmiin sisällön hyödyntäminen

Synergia Foxyssa voi hyödyntää valmista sisältöä monipuolisesti. Perusideana on se, että sisältöä ei tarvitse tehdä kuin kerran jonka jälkeen sitä voi hyödyntää koko sivuston laajuisesti.

Kopioi ja liitä sisältöä

Voit kopioida sisältöä editoriin halutusta paikasta pohjassa -näppäinyhdistelmällä. Saat liitettyä kopioidun sisällön editoriin pohjassa -näppäinyhdistelmällä. Editorissa on hiiren oikea painike varattu editorin näyttämiseen, joten selaimen sisäänrakennettu Liitä -toiminto ei ole käytettävissä.

Kopioi tämä sisältö -> Tuo kopioitu sisältö

Toiminnot -painike valmiin sisällön päällä Toiminnot -painike

Voit kopioida solun sisällön Toiminnot -valikosta löytyvästä Kopioi tämä sisältö -painikkeesta. Voit tuoda kopioidun sisällön haluttuun soluun painikkeella Toiminnot -> Tuo kopioitu sisältö. Tämän jälkeen palataan muokkaustilaan, jolloin voit vielä muokata tuotua sisältöä. Sisällöstä tehdään kopio, eli päivitykset eivät vaikuta alkuperäiseen sisältöön.

Palauta aiempi sisältö

Toiminnot -painike valmiin sisällön päällä

Mikäli sisältöä on muokattu, voit palauttaa aiemman version Palauta aiempi sisältö -painikkeella. Foxy pitää sisällön tallessa yhden tallennusaskeleen taaksepäin. Toiminnon jälkeen palataan muokkaustilaan, jonka voit halutessasi tallentaa. Nykyinen sisältö tallennetaan aiemmaksi sisällöksi.

Tuo tiedosto

Toiminnot -painike

Tuo tiedosto -toiminnolla voit tuoda sisältöä tekstinkäsittely- tai taulukkolaskentaohjelmasta. Toiminto konvertoi tuodun sisällön HTML -koodiksi säilyttäen muotoilut ja kuvat järkeviltä osin. Toiminnon jälkeen palataan muokkaustilaan, eli tuotua sisältöä ei tallenneta ilman käyttäjän suostumusta.

Vältä taulukoita, koska ne eivät todennäköisesti mahdu mobiilinäkymään. Jos haluat tuoda monimutkaisen Excel -taulukon sivustolle, tee siitä PDF ja lisää linkki tiedostoon.

Sallitut tiedostomuodot ovat: doc, docx, rtf, txt, html, xhtml, odf, ott, xls, xlsx, csv ja ods. Toiminto ei ole tarkoitettu PDF -tiedostojen tuontiinPDF -tiedostot toimivat suoraan selaimessa, joten voit ladata tiedoston materiaalipankkiin ja linkittää siihen.

Tiedostojen sisältämät kuvat pienennetään sopivaan kokoon. Kuva lisätään materiaalipankkiin, joten voit hyödyntää sitä normaalien kuvien tapaan. Tiedostonimeksi annetaan numerosarja, mutta voit muuttaa tämän mieleiseksesi materiaalipankissa.

Alkuperäistä tiedostoa ei säilytetä vaan se poistetaan palvelimelta heti toiminnon jälkeen.

Toiminto löytyy myös editorista.

Kierrätettävä sisältö

Toiminnot -painike valmiin sisällön päällä Toiminnot -painike

Jos haluat sivustolle tekstin, joka toistuu useilla sivuilla täsmälleen samanlaisena, voit käyttää moduulia statictext (Kierrätettävä sisältö). Tällöin sinun ei tarvitse tehdä päivitystä kaikille sivuille erikseen, vaan muutokset päivittyvät joka paikkaan jossa moduuli on käytössä. Voit lukea lisää moduulin käytöstä osiosta moduulit/kierrätettävä sisältö.

Saat tehtyä mistä tahansa sisällöstä kierrätettävän Toiminnot -valikosta löytyvästä Tee tästä kierrätettävä sisältö -painikkeesta. Anna aukeavaan ikkunaan moduulin otsikko.

Haluatko lisätietoa Foxysta?

Kiinnostuitko Foxysta? Tuliko sinulle kysyttävää järjestelmän toiminnasta? Haluatko pyytää tarjouksen vai kenties tunnukset demosivustollemme? Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!