Upotuskoodi

embed (Upotuskoodi)

Moduulia käytetään ulkoisen sisällön upottamiseen sivustolle. Tällä tarkoitetaan esimerkiksi videoita, chatbotteja, varauskalentereita tai pörssitiedotteita. Seuraa tarkasti palveluntarjoajan antamia upotusohjeita!

Muokkaus

Muokkaus -painike

Muokkaustila on jaoteltu kahteen osioon: Sivun upotus ja Upotuskoodi. Voit upottaa sisältöä kummalla tavalla tahansa, mutta vapaamuotoinen Upotuskoodi on yleisesti ottaen oikea tapa (sallii enemmän määrityksiä).

Sivun upotus -osiossa on seuraavat kentät:

URL

Tähän voit syöttää upotettavan sivun URL -osoitteen. Kun syötät tämän, Esikatselu -osio näyttää sivun. Muista laittaa koko URL, eli myös https:// -protokolla osoitteen alkuun.

Leveys

Tähän voit laittaa upotettavan sivun leveyden. Tämä kannattaa olla 100%, jotta upotus on aina alueen reunasta reunaan.

Korkeus

Tähän voit laittaa upotettavan sivun korkeuden pikseleinä ilman px -päätettä. Mikäli upotettava sivu ei mahdu, näytetään vierityspalkki pystysuunnassa.

Upotuskoodi -osiossa on seuraava kenttä:

Vapaamuotoinen koodi

Anna tähän ohjeiden mukainen upotuskoodi. Kun olet syöttänyt koodin, Esikatselu -osio näyttää upotettavan sisällön (pois lukien scriptit).

Tallennus ja huomioitavaa

Saat tallennettua tai kumottua muutoksesi painamalla muokkaustilan yläpuolella olevia ikoneita:

Tallenna ja kumoa -painikkeet

Mikäli upotuskoodi ei toimi, tarkista että olet tehnyt upotuksen ohjeiden mukaan. Osa upotuksista tarvitsee javascript -koodeja sivun head tai body -osioon, näitä voi lisätä ainoastaan järjestelmänvalvojat kohdasta Sivun asetukset -> Sivun koodit.

Mikäli upotuskoodi ei toimi pienellä ruudunkoolla, alkuperäistä upotusta ei ole suunniteltu responsiiviseksi. Ota yhteys palveluntarjoajaan.

Saat videoista responsiivisia lisäämällä upotuskoodin ympärille seuraavat tagit:

• Ennen upotuskoodia: <div><div class="vcontainer">
  • Upotuskoodin jälkeen: </div></div>

Haluatko lisätietoa Foxysta?

Kiinnostuitko Foxysta? Tuliko sinulle kysyttävää järjestelmän toiminnasta? Haluatko pyytää tarjouksen vai kenties tunnukset demosivustollemme? Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!