listing (Listaus)

Tätä moduulia käytetään muotoilultaan toistuvien elementtien hallintaan. Tällaisia elementtejä voi olla esimerkiksi nostot, joissa on peräkkäin samanmallisia kuvia ja nostolinkit.

Muokkaus

Muokkaus -painike

Pääset muokkaamaan yksittäisiä elementtejä Muokkaus -painikkeella. Voit asettaa yksittäisille elementeille seuraavat tiedot:

Otsikko

Anna tähän elementin otsikko. Se miten otsikko näytetään riippuu täysin moduulin tyyleistä. Otsikko toimii myös mahdollisen kuvan vaihtoehtoisena tekstinä (alt).

Sisäinen linkki

Voit linkittää elementin haluamallesi sivulle. Valitse sivu alasvetovalikosta.

Ulkoinen linkki

Voit linkittää listaelementin kokonaan toiselle sivustolle. Ulkoinen linkki yliajaa mahdollisen sisäisen linkin. Syötä tähän haluamasi URL -osoite (mukaan lukien https:// -protokolla).

Ulkoisen linkin avulla voit myös linkittää elementin suoraan tiedostoon. Voit valita tiedoston materiaalipankista Valitse tiedosto materiaalipankista -painikkeella.

Valitse tiedosto materiaalipankista -painike

Teksti

Tähän syötetään tarkempi teksti. Käytössäsi on editori. Miten teksti näytetään riippuu täysin moduulin tyyleistä.

Kuva(t)

Valitse kuva koneeltasi. Mikäli kuvan täytyy olla tietyn mallinen, saat käyttöösi kuvan rajaustyökalut. Voit valita kuvan myös materiaalipankista Valitse tiedosto materiaalipankista -painikkeella. Mikäli kuvan täytyy olla tietyn mallinen, vain sopivan kokoiset kuvat näytetään listauksessa. Miten kuva(t) näytetään riippuu täysin moduulin tyyleistä.

Valitse tiedosto materiaalipankista -painike

Voit tallentaa tai kumota muutoksesi seuraavilla painikkeilla:

Tallenna ja kumoa -painikkeet

Monistus

Monista -painike

Voit monistaa yksittäisen elementin tällä toiminnolla. Monistettu elementti luodaan kopiona. Tämän toiminnon avulla sinun ei tarvitse miettiä esimerkiksi miten teksti kuuluu kirjoittaa tässä listauksessa.

Poisto

Poisto -painike

Voit poistaa yksittäisiä listaelementtejä tällä painikkeella. mahdolliset kuvat säilyvät kuitenkin materiaalipankissa.

Toiminnot

Lisää uusi

Tällä toiminnolla voit lisätä uuden listaelementin. Uusi listaelementti lisätään oletuksena listan loppuun, voit vaihtaa elementtien järjestystä Näytä kaikki -toiminnolla.

Näytä kaikki

Täältä näet koko listan tekstimuotoisena luettelona. Mikäli sinun tarvitsee muuttaa elementtien järjestystä, voit tehdä sen hiirellä raahaamalla. Pääset muokkaamaan haluamaasi elementtiä klikkaamalla sen otsikkoa. Voit poistaa yksittäisen elementin X -painikkeella.

Tyhjennä lista

Voit tyhjentää listan tällä painikkeella. Tätä tarvitsee yleensä käyttää ainoastaan siinä vaiheessa, kun moduuli tuodaan kopiona sivulle (eli tehdään vastaava lista, muttei kuitenkaan sama lista).

Kopioi arvot toisesta listasta

Voit myös kopioida arvot toisesta olemassaolevasta listasta. Voit valita erikseen kopioitavat elementit. Mahdolliset muutokset eivät vaikuta alkuperäisiin elementteihin.

Asetukset

Täältä voit muokata moduulin asetuksia. Voit valita ylimmäisestä alasvetovalikosta mitä asetuksia haluat muokata.

Perusasetukset

Dynaamisen moduulin nimi

Tästä voit vaihtaa moduulin otsikkoa.

Tekstit

Voit antaa listalle otsikon. Otsikko näytetään listan yläpuolella.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla ei ole mahdollisuutta ladata kuvaa, kirjoittaa tekstiä yms.?Miten saan tehtyä listan, joka päivittyy kaikille sivuille muutosten yhteydessä?Poistin listaelementin vahingossa, saanko sen palautettua?

Haluatko lisätietoa Foxysta?

Kiinnostuitko Foxysta? Tuliko sinulle kysyttävää järjestelmän toiminnasta? Haluatko pyytää tarjouksen vai kenties tunnukset demosivustollemme? Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!