Sisältöön
Synergia Foxy
 

Linkit

Lisää linkki -painike

Synergia Foxyssa on kolme tapaa luoda linkkejä: Ulkoinen linkitys, sisäinen linkitys ja linkitys tiedostoon. Pääset luomaan linkityksen maalamalla haluamasi tekstin (tai valitsemalla kuvan) ja painamalla Lisää linkki -painiketta.

Ulkoinen linkki (linkitys toiselle sivustolle)

Ulkoinen linkki

Lisää haluamasi osoite aukeavan ikkunan kohtaan URL. Lisää koko osoite, mukaan lukien https://. Mikäli haluat vaihtaa maalattua tekstiä, voit tehdä sen kohdasta Tekstin. Koska ulkoinen linkki menee toiselle sivustolle, laita ruksi kohtaan Avaa uudessa välilehdessä. Kun painat Lisää, linkki on valmis.

Sisäinen linkki (linkitys samaan sivustoon)

Sisäinen linkki

Voit luoda sisäisen linkin painamalla Valitse linkki -painiketta (suurennuslasi). Pääset näin suoraan käsiksi saman kieliversion sivukarttaan. Kun painat Lisää, linkki on valmis. Mikäli haluat linkittää eri kieliversioon tai lisätä osoitteeseen muuttujia, voit kopioida URL -osoitteen suoraan selainikkunasta. Huomaathan, että tällöin sinun ei tarvitse kopioida linkin alkuosaa (http://demo.synergiafoxy.com/moduulit/kartta/).

Linkitys tiedostoon

Materiaalipankki -painike

Voit tehdä linkin myös suoraan tiedostoon. Voit valita materiaalipankista jo sivustolta löytyvän tiedoston, tai voit ladata kokonaan uuden tiedoston. Painike avaa sivun päälle materiaalipankin, johon voit ladata tiedoston valitsemalla Lataa tiedosto. Lataamasi tiedosto näkyy vihreällä pohjalla. Klikkaamalla tiedostonimen päällä, linkki on valmis. Älä koskaan linkitä Word / Excel -tiedostoihin. Tee näistä mielummin PDF -tiedosto, joka toimii suoraan selaimessa.

Linkin muokkaus ja poisto

Linkin muokkaus

Kun painat kursorin linkin kohdalle, aukeaa oma muokkausvalikko. 

Avaa linkki

Avaa linkki -painike

Tämä painike aukaisee kohtaan asetetun linkin.

Tyyli

Linkin tyyli -painike

Voit valita linkille Nappi -tyylin. Tyylivalinta on joko päällä tai pois.

Muokkaa linkkiä

Muokkaa linkkiä -painike

Tämä valinta aukaisee linkin muokkausikkunan (sama kuin linkkiä lisättäessä). Kun olet tehnyt haluamasi muutokset, paina Päivitys -painiketta.

Poista linkki

Poista linkki -painike

Tällä valinnalla saat poistettua linkin.

 

Haluatko lisätietoa Foxysta?

Kiinnostuitko Foxysta? Tuliko sinulle kysyttävää järjestelmän toiminnasta? Haluatko pyytää tarjouksen vai kenties tunnukset demosivustollemme? Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!

Web Designer
Matti Hautaniemi

matti.hautaniemi @ mainossynergia.com
puh. 040 724 0806