Nopea lisäys

Nopea lisäys -painike

Kun editorissa luo uuden tyhjän kappaleen -painikkeella, tarjotaan käyttäjälle mahdollisuus tiettyjen sisältötyyppien nopeaan lisäykseen. Painamalla editorin vasemmalle puolelle ilmestyvää Nopea lisäys -painiketta, näytetään seuraava valikko:

Nopea lisäys -valikko

Toiminnot ovat yksinkertaistettuja versioita editorin perustoiminnoista.

Lisää kuva

Tällä toiminnolla saat ladattua kuvan suoraan omalta koneeltasi.

Lisää video

Tällä toiminnolla saat upotettua videon Youtubesta suoralla URL -osoitteella.

Tuo tiedosto

Tällä toiminnolla saat konvertoitua  valmiin tiedoston validiin HTML -muotoon. Lue lisää toiminnosta sivulta Valmiin sisällön hyödyntäminen.

Järjestämätön lista

Tällä toiminnolla voit lisätä järjestämättömän  listan

Järjestetty lista

Tällä toiminnolla voit lisätä järjestetyn listan

Lisää vaakasuora viiva

Tällä toiminnolla voit lisätä vaakasuoran viivan

Haluatko lisätietoa Foxysta?

Kiinnostuitko Foxysta? Tuliko sinulle kysyttävää järjestelmän toiminnasta? Haluatko pyytää tarjouksen vai kenties tunnukset demosivustollemme? Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!